Gaziantep'ten Kısa Kısa

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Amirliği'ne bağlı ekipler vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulunuyor.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Amirliği'ne bağlı ekipler vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulunuyor.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, çalışmalarını yürüten polis ekipleri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'nda (GAMEK) eğitim gören kursiyerleri dolandırcılık olaylarına karşı bilgilendirdi. GAMEK Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte ekipler öğrenim gören kursiyerlerinin sorunlarını dinleyip, çözüm önerileri sundu.

Reklam
Reklam

Bu arada ekipler GAMEK Cumhuriyet Gençlik ve Kültür Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlere dolandırıcılık, suç ve kişinin çevresinde yaşadıkları veya gördükleri sorunlar hakkında nasıl davranılacağı hakkında bilgiler verdi.

-Şahinbey'deki metruk yapılar yıkılıyor

Şahinbey ilçesinde, güvenliğini tehdit eden metruk yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Üçoklar Mahallesinde 26 No'lu Sokak'ta Toplum destekli Polis Amirliği ekiplerinin uyarısına istinaden metruk bir evin yıkımı gerçekleştirdi.

Semt sakinleri, yıkılan evin kullanılmadığı için madde bağımlısı gençlerin barınağı haline geldiğini belirterek, "Çevreden atılan çöplerden dolayı burası çöplük haline gelmişti. Artık çevreye kötü kokular salıyordu. Madde bağımlısı gençler burasını barınak olarak kullandığı için akşamları çocuklarımızı sokağa çıkarmaya korkuyorduk" ifadelerini kullandı.

-Şehitkamil Belediyesi U-17 takımı galip

Şehitkamil Belediyesi U-17 takımı Nizipspor'u 3-0 yendi.

Reklam
Reklam

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Nizip Belediye Stadı'nda oynan karşılaşmada, Şehitkamil Belediyesi U 17 takımında galibiyeti getiren golleri İlker Akdoğan ve Alaattin Bilişik kaydetti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şehitkamil Belediyespor U-17 futbol takımı antrenörü Mahmut Yıldırım, çok koşan, rakibi üstünde baskı kuran bir takım olabilmek için çok çalıştıklarını belirterek, "Ekibimizin bu maçta sergilediği kaliteli futbol emeklerimizin boşa gitmediğinin en büyük ispatıdır. Geçen yıl tarihimizde ilk kez katıldığımız U-17 Türkiye Şampiyonası'nda başarılı bir performans sergiledik. Bu sezonda Türkiye Şampiyonası'na katılmayı hedefliyoruz" dedi.

-İslahiye Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi uyarısı

İslahiye Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergi borcu bulan vatandaşları uyardı.

Belediyeden yapılan açıklamada, emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödeme süresinin 30 Kasım'da sona ereceği belirtildi.

Açıklamada, borcunu zamanında ödemeyen mükelleflerin cezalı duruma düşeceği hatırlatıldı.

Reklam
Reklam

-Şahinbey Belediye Gençlikspor voleybol takımı

Erkek Voleybol 2. Lig'de mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlikspor voleybol takımı kendi evinde Antakya Belediyespor'la karşılaşacak.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, takımın 2 Aralık Pazar günü Şahinbeyspor Salonu'nda oynayacakları Antalya Belediyespor maçına mutlak galibiyet için hazırlandığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen kulüp bakanı Mehmet Demirbaş, "Sporcularıma güveniyorum. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na takımımıza göstermiş olduğu ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Hafta sonu oynanacak olan maçımıza tüm sporseverleri davet ediyorum" dedi.

Muhabir: Kaan Bozdoğan-Gaziantep-Zekeriye Şimşek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: