Gaziantep'ten Kısa Kısa

Paris Valisi Daniel Canepa ile resmi ve özel sektör temsilcilerinden oluşan heyet, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa'yı ziyaret

Paris Valisi Daniel Canepa ile resmi ve özel sektör temsilcilerinden oluşan heyet, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa'yı ziyaret etti.

Zirve Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Canepa ve beraberindeki heyet ziyarette, Zirve Üniversitesi'nin hızlı yükselişinden dolayı Rektör Kısa'yı tebrik etti.

Üniversite hakkında edindiği bilgiler karşısında şaşırdığını belirten Canepa, "Bu kadar kısa sürede bu başarıyı elde etmek oldukça zor. Sizlerin eğitime gerçekten önem verdiğinizden bir kez daha emin oldum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Kısa da, şunları kaydetti:

"Üniversitemiz 3 yıl gibi kısa sürede büyük işler yaptı, uzun yol kat etti. Bizler öğrenci odaklı, eğitim odaklı ve teknoloji odaklı bir üniversiteyiz. Dünyada gelişen ve oluşan her yeniliği öğrencilerimize sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz."

Canepa ve beraberindeki heyet ziyaretin ardından üniversiteyi gezdi.

Kısa, gezinin ardından Paris Valisi Daniel Canepa ve heyette bulunanlara hediye takdim etti.

-Araban'da sis

Araban ilçesinde yoğun sis etkili oldu.

Sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun sisin etkili olduğu ilçede görüş mesafesi yer yer 8-10 metreye kadar düştü.

İlçenin cadde ve sokaklarında trafiğe çıkan araçlar, sis lambalarını yakarak güçlükle ilerleyebildi. Gaziantep-Adıyaman bölünmüş duble yolunun geçtiği Karadağ geçidinde ve ilçeye bağlı köy yollarında yoğun sis nedeniyle trafik oldukça yavaş seyrederken, ulaşım güçlükle sağlanabildi.

-Şehitkamil'de park çalışmaları

Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı ekipler, parklarda bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Reklam
Reklam

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçe genelindeki parkları belirli aralıklarla kontrol eden ekipler, tahrip olan yerlerde bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Vatandaşların kış mevsiminde de parklardan yararlanması amacıyla, özellikle yağmurdan dolayı bozulan yürüyüş parkurlarını yeniden düzenlen ekipler, parklarda bulunan oyun gurupları ve spor alanlarını da modernleştiriyor.

-Şehitkamil Belediyespor, Şahinbeyspor maçına hazırlanıyor

BAL Ligi 4. Grup'ta Şahinbey Belediyespor ile karşılaşacak olan Şehitkamil Belediyespor, hazırlıklarını sürdürdü.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, yeşil-siyahlı ekip maç öncesi hazırılıklarına çift kalede yaptığı taktik antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Memik Vurucu, hafta başından bu yana çalışmaları büyük bir dinamizm ile sürdürdüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Rakibimizin ligdeki ilk yılı olmasına rağmen iyi bir ekip kurdular ve iyi sonuçlar alıyorlar. Her şeyden önce müsabakasının şehrin iki köklü kuruma yakışır bir biçimde geçmesini temenni ediyorum. Umut ediyorum ki futbol kalitesi yüksek seyir zevki bol bir maç izleriz."

Reklam
Reklam

Kulüp başkanı Musa Yıldız da maçın dostluk havasında geçmesini temenni ederek, Gazianteplileri maça davet etti.

Muhabir: Yusuf Atlıhan - Mahmut Bazlama / Veli Gürgah

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: