Gaziantep'ten Kısa Kısa

Şahinbey Belediyesi ile Memur-Sen'e bağlı BEM-BİR-SEN arasında memurlarının ekonomik şartlarında iyileştirilmesini öngören "Sosyal denge sözleşmesi" imzalandı.

Şahinbey Belediyesi ile Memur-Sen'e bağlı BEM-BİR-SEN arasında memurlarının ekonomik şartlarında iyileştirilmesini öngören "Sosyal denge sözleşmesi" imzalandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye bünyesinde hizmet veren memurlara yönelik sosyal denge sözleşmesini imzaladıklarını bildirdi.

Göreve geldikleri günden bu yana personelle el ele vererek vatandaşa daha güzel hizmet sunmak için çalıştıklarını vurgulayan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Belediyemizde görev yapan memurlarımız için 2013 yılı ve 2014 seçim dönemine kadar olan süreyi kapsayacak şekilde BEM-BİR-SEN'le sosyal denge sözleşmesi imzaladık. Böylelikle belediyemizde çalışan memurlarımızın maaşlarını iyileştirme noktasında destek sağlamış oluyoruz. Her ay maaşlarına ek olarak birde sosyal denge katkı ücreti alacaklardır. Ben sendikamızı kutluyorum. Çalışanlarımızın Allah gücünü kuvvetini arttırsın. Yapılan sözleşmenin memurumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

BEM-BİR-SEN Gaziantep Şube Başkanı Serkan Özatıcı da verdiği destekten dolayı Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

-Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu'dan ziyaret

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GAP Görme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyarette, öğrencilerin sorunlarını dinleyen Fadıloğlu, eğitim konusunda tüm imkanları sunmaya gayret gösterdiklerini belirtti.

Okul Müdür Vekili Necati Korkmaz da öğrencilerin ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını belirterek, Fadıloğluna teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: