Gaziantep'ten Kısa Kısa

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, 16 bin 452 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, 16 bin 452 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Karacaoğlan İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne dağıtım töreninde, öğrencilere karneleri İslahiye Kaymakamı Osman Beyazyıldız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Demirtaş'tan aldı.

-İslahiye'de kan bağışı kampanyası

Türk Kızılayı'nın İslahiye ilçesinde düzenlediği kan bağışı kampanyası kapsamında iki günde 150 ünite kan toplandığı bildirildi.

İslahiye Hükümet Konağı bahçesinde, gezici kan alım otobüsünde kabul edilen kan bağışı kampanyasında, düzenli olarak kan bağışında bulunanlara madalya ve sertifika verildiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Dr. İsmail Candancerit, ilçe halkına kan bağışına gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür etti.

-Nurdağı'nda okul servisi sürücülerine eğitim

Nurdağı ilçesinde okul servisi sürücülerine "trafik" konusunda eğitim verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Ergin Mideoğlu, Nurten Öztürk İlköğretim Okulu toplantı salonunda düzenlenen seminerde, servis sürücülerinden kurallara uymalarını istedi.

Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Mehmet Genç ise sürücülerin uyması gereken kurallarla ilgili bilgiler aktardı. Bu sırada, seminerde sürücülere slayt sunumu eşliğinde karayolları trafik kanunu ve servisteki öğrencilerin güvenliği konuları anlatıldı.

Seminer soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

Muhabir: Zekeriye Şimşek - İzzet Mazı / Kaan Bozdoğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: