Gaziantep'ten Kısa Kısa

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'na bağlı (GAMEK), Kurbanbaba Gençlik ve Kültür Merkezi'nin 12 Şubat'ta faaliyete geçeceği bildirildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'na bağlı (GAMEK), Kurbanbaba Gençlik ve Kültür Merkezi'nin 12 Şubat'ta faaliyete geçeceği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, merkezin açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in katılımıyla 12 Şubat Salı günü gerçekleştirilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, Kurbanbaba Gençlik ve Kültür Merkezi ile daha geniş alanlara hizmet vereceklerini belirtti. İlk etapta 15 branşta eğitim verileceğini aktaran Dündar, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Vatandaşlarımız ister internet üzerinden isterlerse bizzat merkeze gelerek başvurularını yapabilirler. Ayrıca verilecek eğitimler ücretsizdir. Şimdiden hayırlı olmasını diliyor, açılışa tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz."

Öte yandan, Kurbanbaba Gençlik ve Kültür Merkezi bünyesinde ilk etapta, bilgisayar işletmenliği, bilgisayarlı muhasebe, İngilizce, Almanca, eğitici annelik, ebru, okuma-yazma, ev mefruşatı, ev tekstili ve örtü dikimi, giyim, Antep işi, makine nakışları, tel kırma, kuaförlük-cilt bakımı ve makyaj eğitimi verilecek.

-Minik öğrencilerin gösterisi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi'nde anaokulu öğrencilerinin enerji tasarrufu ile ilgili hazırladığı gösteriyi izledi.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Fadıloğlu, miniklerin gösterisinin ardından çocukları tebrik etti. Açıklamada görüşlerine yer verilen Fadıloğlu, miniklerin enerji konulu gösteriyle önemli bir konuya temas ettiklerini belirtti.

Muhabir: Yusuf Atlıhan

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: