Gaziantep'ten Kısa Kısa

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Aktoprak Sosyal Tesisi'nde eğitim gören kursiyerleri ziyaret ederek Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Aktoprak Sosyal Tesisi'nde eğitim gören kursiyerleri ziyaret ederek Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kayaönü Sosyal Tesisi'ni ziyaret eden Fadıloğlu, Kur'an-ı Kerim kursuna katılanlarla tek tek ilgilenip sorunları dinledi. Fadıloğlu, daha sonra burada eğitim gören kursiyerlere Kur'an-ı Kerim hediye etti.

-Lise öğrencilerinden Zirve Üniversitesi'ne ziyaret

Lise öğrenimleri, Zirve Üniversitesi'ni ziyaret ederek tercih etmek istedikleri meslekler hakkında uzman eğitimcilerden yardım aldı.

Reklam
Reklam

Zirve Üniversitesi'nden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, liseli öğrencilere kapılarını açtıklarını belirtti.

Alanlarında uzman eğitimcilerin yardımlarıyla lise öğrencilerine yardım ettiklerini aktaran Kısa, şunları kaydetti:

"Liseli öğrencilerini üniversitemizde lisans ve yüksek lisans eğitimlerini alan öğrencilerimizle bir araya getiriyoruz. Karşılıklı mesleki tercihlerini konuşma imkanı bulmalarının yanı sıra üniversitenin sosyal hayatını da tecrübe ediyorlar."

-Büyükşehir Belediyesi'nden konser

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Türk Dünyası Müzik Topluluğu sanatçısı Çiğdem Gürdal ile Grup İki Kelime, Antep'e "Gazi" unvanının verilişinin 92. yıl dönümü dolayısıyla konser düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Gürdal'ın sahne aldığı ve Grup İki Kelime'nin eşlik ettiği konsere Gaziantepli sanatseverler ilgi gösterdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gürdal, Gaziantep için unutulmaz bir günde sahne aldığı içir çok mutlu olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gürdal'a konser için teşekkür ederek günün anısına hediyeler verdi.

Muhabir: Yusuf Atlıhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: