Gaziantep'ten Kısa Kısa

Türkiye Erkekler 2. Voleybol liginde mücadele Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı, Tokat Belediye Plevnespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Türkiye Erkekler 2. Voleybol liginde mücadele Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı, Tokat Belediye Plevnespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, maç hazırlıklarını sürdüren Şahinbey Voleybol Takımı, Plevnespor'u kendi evinde yenmek istiyor.

3 Mart Pazar günü saat 13.00'de Tokat'ta deplasmana çıkacak olan takımın sporcuları, Plevne karşısında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını aktardılar.

Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş da sporculara güvendiğini, Tokat'tan galibiyetle döneceğinden emin olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

-Şahinbey Futbol Takımı

Şahinbey Belediye Futbol Takımı, Elbistan Belediyespor maçı hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, yaptığı yazılı açıklamada, antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcularla kısa süreli bir toplantı yaptığını belirtti.

Pazar günü oynanacak maç için futbolculara başarılar dileyen Demirbaş, 2 haftadır alınan galibiyetlerden dolayı takımı kutladı.

Siverek Belediyespor karşısında takımın iyi bir futbol sergilediğini aktaran Demirbaş, "İnşallah pazar günü deplasman da oynayacağımız Elbistan Belediyespor maçından da iyi futbol oynayıp galip geliriz, tüm temennimiz budur" değerlendirmesini yaptı.

Muhabir: Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: