Gaziantep'ten Kısa Kısa

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşlarla bir araya geldi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Aydınlar Mahallesi'ni ziyaret eden Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Daha sonra vatandaşlarla birlikte mahalleyi gezen Fadıloğlu, bir camiyi de ziyaret etti.

Aydınlar Mahallesi sakinleri de ziyaretten dolayı Fadıloğlu'na teşekkür etti.

-Oğuzeli Belediye Başkanı Öztekin'den MÜSİAD'a ziyaret

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık'ı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Öztekin, ziyarette, MÜSİAD üyelerine belediyenin dört yıllık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Konuşmasında, mevki ve makamların geçici olduğunu vurgulayan Öztekin, "Bizler göreve geldiğimizde Oğuzeli için kendimize hedef belirledik. Oğuzeli ilçemize altmış yılda yapılamayan hizmetleri 4 yıl gibi kısa sürede yapmaya çalıştık" değerlendirmesinde bulundu.

Kurt Ali Kılçık da hükümetin terörü bitirmek için çok ciddi adımlar attığını ve MÜSİAD üyeleri olarak yapılan barış sürecini desteklediklerini belirtti.

-İstiklal Marşı'nın kabul edilişin 92. yıl dönümü

Araban ilçesinde, İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 92. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından Kaymakamlık Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen programda, öğrenciler şiirler okudu, Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı'nın yazılışı ile ilgili sinevizyon gösterildi.

Programa, Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Mehmet Turgut, askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mahmut Bazlama-Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: