Gaziantep'ten Kısa Kısa

Büyükşehir Belediyesinin daveti üzerine Gaziantep'e gelen 12 Alman öğrenci, Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi'nde kamp yaptı.

Büyükşehir Belediyesinin daveti üzerine Gaziantep'e gelen 12 Alman öğrenci, Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi'nde kamp yaptı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 5 uzman eğitmen ve 12 Alman öğrenci, yerli ve yabancı uzman eşliğinde Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi'nde "doğa ile iç içe bir yaşam" konusunda çalışma gerçekleştirdi.

Alman öğrenciler, kampın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'i makamında ziyaret etti. Güzelbey, ziyarette, konuk öğrenci ve eğitmenlere kente özgü kutnu kumaşı şal hediye etti.

Reklam
Reklam

-GAÜN'de satranç turnuvası

Gaziantep Üniversitesi'nin (GAÜN) kuruluşunun 40'ıncı yıl etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenlendi.

Kültür Müdürlüğüne bağlı Satranç Topluluğunun organize ettiği satranç turnuvasına çok sayıda öğrenci katıldı. Turnuva sonunda Muhammed Kaan Bacak birinci, Hüseyin Bayca ikinci ve Ahmet Aytimur ise üçüncülüğü elde etti.

Dereceye girenlere ödülleri verildi.

-Sanko Makina mermer fuarına katıldı

Sanko Makina, İzmir'de düzenlenen MARBLE-19. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Sanko'dan yapılan açıklamaya göre, MARBLE - 19. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nın sektörel anlamda yılın en önemli ve en büyük fuarı olduğu belirtildi.

Fuara katılan Sanko, Doosan iş makinaları ve forkliftlerinin yanı sıra üretimi Gaziantep'teki Sanko Makina Fabrikasında gerçekleştirilen MST marka bekoloder (kazıcı yükleyici) ve telehandleri (teleskobik fotklift) sergiledi.

Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Atabay ve Sanko Makina Genel Müdürü Orhan Aydoğan, fuarda ziyaretçilerin sorularını yanıtladı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yusuf Atlıhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: