Gaziantep'ten Kısa Kısa

GAZİANTKEP (AA) - Şehitkamil Belediyesi Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesislerinde açılan kursların devamk ettiği bildirildi.

Şahinbey Belediyesinden konserler Şahinbey Belediyesi tarafından "Mahallemizde konser var" programı uygulanmaya başlandı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında 5 Temmuz'a kadar düzenlenen programla sevilen yerel sanatçıların vatandaşlarla buluştu. Programının ilk gününde Perilikaya Mahallesinde semt sahasında Halil Polat, Kral Deniz ve Hasan Çoban'ın konser verdi. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da konser alanını ziyaret etti. Tahmazoğlu, vatandaşların konserlere yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti. Tahmazoğlu, "İlk gün Perilikaya mahallesinde sizlerle olduk. Bundan sonra sırasıyla Güzelvadi Mahallesinde Hatice Karslıgil İlköğretim Okulunda, Onur Mahallesinde Muhsin Yazıcıoğlu Parkında, Güneş Sosyal Tesis önünde ve 23 Nisan Mahallesindeki Şahinbey Stadında konserlerimizi düzenleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: