Gaziantep'ten Kısa Kısa

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Araban Meslek Yüksek Okulu'na Avrupa Birliğinden destek verildiği bildirildi.

Ramazan boyunca 60 bin kişiye iftar yemeği Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, iftar çadırında yemek dağıttı Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kahvelipınar Mahallesinde kurulan iftar çadırını ziyaret eden Tahmazoğlu, vatandaşa yemek dağıttı. Yemek dağıtımı sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Tahmazoğlu, ramazan boyunca 5 noktada kurulan iftar çadırlarında 60 bin kişinin iftarını açmasının sağlanacağını belirtti. Ayrıca öğle vakti dağıtılan yemeği akşam dağıtmaya başladıklarını vurgulayan Tahmazoğlu, şunları kaydetti: "Her gün 7 bin vatandaşımıza da yemek dağıtımımız devam ediyor. Kahvelipınar, Saçaklı, Perilikaya, Onur ve 60. Yıl Mahalleleri ile Onkoloji Hastanesinde hasta yakınları için iftar çadırları kurduk. Amacımız ramazan boyunca 60 bin vatandaşa iftar yemeği dağıtmaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: