Gaziantep'ten Kısa Kısa-AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Erdoğan Ve Mazıcıoğlu, Yeşilvadi Konutlarını Gezdi

AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Halil Mazıcıoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Yeşilvadi konutlarını gezdi.

AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Halil Mazıcıoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Yeşilvadi konutlarını gezdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun da eşlik ettiği gezide, Erdoğan ve Mazıcıoğlu örnek daireleri inceledi.

Kentsel dönüşüm çalışmalarında Türkiye'de Şahinbey Belediyesi'nin birinci olduğunu hatırlatan Mazıcıoğlu, Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Erdoğan da Tahmazoğlu'nun çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırıp, modern yaşam alanları oluşturduğunu aktardı.

Reklam
Reklam

-Nurdağı'nda gümrük kaçağı sigara

Nurdağı ilçesinde bir minibüste 8 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine M.Y yönetimindeki 34 HS 7435 plakalı minibüsü İslahiye- Nurdağı karayolu 1. kilometresinde durdurdu.

Araçta yapılan aramada, mangal kömürü ve şalgam şişeleri arasına gizlenmiş 8 bin paket gümrük kaçağı sigara bulundu.

Gözaltına alınan şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

-Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor'un rakipleri belli oldu

Erkekler Voleybol 2. Ligi B Gurubu'nda mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor'un yarı finaldeki rakipleri belli oldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 5-7 Nisan tarihlerinde Nevşehir'de yapılacak yarı final mücadelesinde kırmızı-mavililer, ilk maçta Kahramanmaraş Belediye ile karşılaşacak.

Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda ilk maçını 5 Nisan Cuma günü oynayacak olan Gaziantep temsilcisi 6 Nisan'da İstanbul Bahçelievler Belediyesi ve 7 Nisan'da ise İzmir Konak Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek.

Reklam
Reklam

Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, açıklamasında, zorlu bir lig maratonu sonrası yarı finallere gitmeye hak kazandıklarını aktardı.

-Şehitleri anma etkinliği

Şahinbey Belediyesi'nin Sanat, Spor ve Meslek Eğitim Kursları'nda (ŞAHMEK) eğitim gören kursiyerleri, "Şehitleri Anma" günü düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikler kapsamından düzenlenen program, Şahinbey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Burada konuşan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu vatanın her karış toprağında şehit kanı olduğunu belirtti. Çanakkale Savaşı'nda 250 bin şehit verildiğini anımsatan Tahmazoğlu, "Bizi kimsenin bölmeye ve parçalamaya gücü yetmez. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Böyle bir program düzenlediğiniz için tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Etkinlikte, kursiyerler şiir okudu, ŞAHMEK korosu konser verdi.

Programa, AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı da katıldı.

Muhabir: Zerin Özdilek-İzzet Mazı

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz