Gaziantep'ten Kısa Kısa-Araban'da Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

Araban'da elektrik hatlarının yer altına alınmasına devam ediliyor.

Araban'da elektrik hatlarının yer altına alınmasına devam ediliyor.

TEDAŞ İşletme Başmühendisliği'nden alınan bilgiye göre, TEDAŞ ile Araban Belediyesi'nin işbirliğinde sürdürülen çalışmaların 4'üncü etabı için Dumlupınar Mahallesi'nde çalışmalara başlandı.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,hedeflerinin ilçe merkezindeki tüm hatları yer altına almak olduğunu belirtti.

Bu çalışmaların tamamlanmasıyla ilçenin köy görünümünden kurtulacağını aktaran Özdemir, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"İlçe merkezindeki Dr. Asım Güzelbey Caddesi ile Mehmet Gökçek Mahallesi'nin tüm cadde ve sokaklarında çalışmalar sürüyor. Gaziantep Caddesi'nin girişindeki elektrik hattı da yer altına alınıp eski direkler söküldü. Bu çalışmaların gerçekleştirilmesini sağlayan yetkililere teşekkür ederiz."

-AK Parti İslahiye Kadın Kolları Başkanlığına atama

AK Parti İslahiye Kadın Kolları Başkanlığına Fatma Durmuş atandı.

AK Parti İlçe Teşkilatı'nda İbrahim Erdoğan başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce istifa eden Kadın Kolları Başkanı Nermin Ağın'ın yerine yapılacak atamayla ilgili görüş alış verişinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Fatma Durmuş'un, Kadın Kolları Başkanlığına atandığını bildirdi. Erdoğan, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İlçedeki en önemli sorunun işsizlik olduğunu ifade eden Erdoğan, bu konuda tek çözümün Organize Sanayi Bölgesi'nin hayata geçirilmesi olduğunu, bunun da 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmesinin planlandığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Fatma Durmuş ise görevini en iyi şekilde yerine getirmek için çaba harcayacağını dile getirdi.

Muhabir: Mahmut Bazlama / Zekeriye Şimşek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: