Gaziantep'ten Kısa Kısa-Nurdağı'nda Okulda Hırsızlık Iddiası

Nurdağı'nda bir okuldan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Nurdağı'nda bir okuldan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Olucak İlkokulu'nda meydana gelen hırsızlık olayının aydınlatılması için çalışma başlattı.

Verilen eşkal üzerine kimlikleri tespit edilen yaşı küçük 4 şüpheli, ilçeye bağlı Yeni Mahalle'de çaldıkları bilgisayar ve projeksiyon cihazıyla ele geçirildi.

Zanlıların, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

-Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi

Reklam
Reklam

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi"nin bir ay içinde hizmete sunulacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, merkezi gezen Tahmazoğlu, projeyi çok önemsediklerini belirterek, tesisin hanımlar için tanışma, kaynaşma, stres atma ve rahatlama mekanı olacağını ifade etti.

Tesis hakkında bilgi veren Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Tesisimizin içinde hanımlar ve çocuklar için yüzme havuzu, spor salonları, Türk hamamı, sauna, kabul salonları, meslek edindirme kursları, konferans salonları bulunuyor. Ayrıca hanımlar için, kına gecesi ve buna benzer etkinliklerin yapılabileceği salonlar, kafeteryalar, güzellik merkezleri ile hanımların her türlü ihtiyacını karşılayacak bir merkez olacak. 7 bin 900 metrekare inşaat olanı olan projemizi 1 ay içinde tamamlayarak Gaziantepli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız."

-Anaokulu öğrencilerinden gösterisi

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı anaokulu ve kreşte eğitim gören öğrenciler yarı yıl gösterisi yaptı.

Reklam
Reklam

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çetin Emeç Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, öğrenci ve veliler büyük ilgi gösterdi.

Programa "Katibim" isimli şarkıyla başlayan öğrenciler, "Geleceğin Meslekleri" isimli gösteri sundu.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Daire Başkanı Sema Marangoz, okul öncesi eğitimi, kurum olarak önemsediklerini vurguladı.

Muhabir: İzzet Mazı - Yusuf Atlıhan / Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: