Gaziantep'ten Kısa Kısa-"Uçan Kitap" Projesi

Gaziantep Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla "Uçan Kitap" projesi hazırlandı.

Gaziantep Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla "Uçan Kitap" projesi hazırlandı.

Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi'nden yapılan yazılı açıklamada, söz konusu proje ile öğrenciler arasında kitap değişimin amaçlandığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, öğrencilere kitap okuma sevgisi ve alışkanlığı oluşturmayı amaçlayan projelere destek verdiklerini belirtti.

Okul Müdürü İsmail Hakkı Öztosun da proje kapsamında öğrencilerden 540 kitap toplandığını, bunların koridora konulan masalara bırakılacağını, bu sayede öğrencilerin istediği kitabı okuyabileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

-Belediye Başkanı Uludağ'dan

İslahiye Belediye Başkanı Malike Uludağ, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'na atanan Fatma Durmuş'u ziyaret etti.

Uludağ, beraberindekilerle Garnizon Caddesi'ndeki AK Parti İlçe Başkanlığı'nı giderek Kadın Kolları Başkanı Durmuş ile bir araya geldi ve yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Durmuş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Muhabir: Adem Yılmaz / Zekeriye Şimşek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: