Gaziemir Belediyesi'nden Bayram Sürprizi

Geleneksel hale gelen yemekli bayramlaşmada bir araya geldiği çalışanların ikramiyelerini yatırdıklarını söyleyen Gaziemir Belediye Başkanı...

Geleneksel hale gelen yemekli bayramlaşmada bir araya geldiği çalışanların ikramiyelerini yatırdıklarını söyleyen Gaziemir Belediye Başkanı Şenol, "Gıda yardımı çeklerinizi aldığınız bu ay sizlere 2 milyon 65 bin lira ödedik. Emeğin karşılığı, alın teri kurumadan ödenir” dedi.

Başkan Şenol, personeliyle geleneksel hale getirilen yemekli bayramlaşmada bir araya geldi. Kavurma, pilav ve ayran dağıtımı yapılan bayramlaşmaya, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, CHP Parti Meclisi Üyesi Seniye Nazik Işık, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Nazan Çetin, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, Belediye İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Cemal Küpeli de katıldı.

Reklam
Reklam

Eğitimden sağlığa, çevreden tarihe, kültür-sanattan altyapıya sayısız projeyi hayata geçirdikleri Gaziemir’in son yıllarda büyük gelişme kaydettiğini dile getiren Başkan Şenol, “Kente kimlik kazandıracak projeleri hayata geçiriyoruz” dedi. Eğitim ve sağlık alanında model alınan projeler başlattıklarını, sosyal belediyecilikte örnek çalışmalara imza attıklarını dile getiren Şenol, ekonomik çöküşteki belediyeyi ayağa kaldırdıklarını anlattı.

3 Kasım’da yeni belediye hizmet binasının temelini atacaklarını, ardından Atıfbey Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ilçenin ikinci meydanının açılışını yapacaklarını ifade eden Başkan Şenol, göreve geldiği günden bu yana çalışanların maaşlarında yüzde 60’ın üzerinde iyileştirme yaptıklarını söyledi. Daha önce olmayan gıda, yakacak, yol ve eğitim yardımı gibi sosyal haklar getirdiklerinin altını çizen Başkan Şenol, geçen hafta gıda yardımı çeklerini alan çalışanların ikramiyelerini de bayram öncesinde yatırdıklarının müjdesini verdi.

Emeğin karşılığının alın teri kurumadan ödenmesi gerektiğine vurgu yapan Şenol, personele sadece bu ay 2 milyon 65 bin lira ödeme yaptıklarına dikkat çekti. Bayramlaşmada konuşma yapan Belediye İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Cemal Küpeli ise, Başkan Şenol’un Gaziemir’de ekonomik mucize imza attığını savundu.

Reklam
Reklam

Küpeli, “Birkaç yıl öncesine kadar maaşlarını bile düzenli alamayan çalışanlarımız bu dönemde ekonomik ve demokratik haklar bakımından çok iyi bir noktaya ulaştı. Sizler de Başkanınıza sahip çıkın” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: