Gaziemir Cinayeti Şüphelisi Yakalandı

İzmir'in Gaziemir ilçesinde iki kadının öldürülmesi olayında, şüpheli A.S. yakalandı.Evlerinde merdaneyle dövülerek öldürülmüş halde bulunan...

İzmir'in Gaziemir ilçesinde iki kadının öldürülmesi olayında, şüpheli A.S. yakalandı.

Evlerinde merdaneyle dövülerek öldürülmüş halde bulunan iki kadının cinayet zanlısı olarak aranan kadınlardan birinin oğlu ve diğerinin torunu A.S. yakalandı.

Yaklaşık bir haftadır haber alamadıkları komşuları Habibe Sarıkaya (60) ve Düriye Atağan'ın (76) yaşadığı evden ağır kokular gelmesi üzerine mahalle sakinleri polise haber verdi. Eve giren polis, Sarıkaya ve Atağan'ın cansız bedenleriyle karşılaştı.

Zanlının, annesi ve babaannesini soran komşularına kaplıcalara gönderdiğini söylediği ve yaklaşık 90 bin lira borcu olduğu öğrenildi. İtfaiye ekipleri tarafından evden çıkarılan cesetler Adli Tıp morguna gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: