Gaziemir Müftülüğü'nden Kadir Gecesi'nde 3 bin vatandaşa ikram

İzmir'in Gaziemir Müftülüğü, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde farklı bir etkinliğe imza attı....

İzmir'in Gaziemir Müftülüğü, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde farklı bir etkinliğe imza attı. Gece, Gaziemir Merkez Camii'nde binlerce vatandaşın katılımıyla coşkulu bir şekilde idrak edildi. Caminin avlusunda müftülük tarafından yaklaşık 3 bin kişiye döner ve ayran ikram edlildi. Düzenlenen programlarla da vatandaşlar Kadir Gecesi'ni dolu dolu ihya etti.
Etkinliklerle ilgili bilgi veren Gaziemir Müftüsü Mustafa Temel, bu gecenin Kur'an-ı Kerim'in indirildiği gece olduğunu hatırlatarak, "Kur'an gecesini kutladık. Akşam iftardan sonra etkinliklerimiz başladı. Programlarımız sahura kadar devam edecek. Bu kapsamda, teravihten önce Kur'an-ı Kerim'ler okundu, değişik hafızlarımız tarafından, kasideler, ilahiler okundu. Teravih namazıyla birlikte hafızlarımız yine mevlid-i şerif, Kur'an-ı Kerim okudu. Hatim duaları, tesbihatlar ve zikirler yapıldı. Vatandaşlarımıza döner ve ayran ikram ettik. Gaziemir'deki tüm camilerimizde bu gece için programlar yapıldı. Merkez camiinde etkinliklerimizi biraz daha zengin tuttuk. Sakal-ı Şerif'i önce erkekler sonra bayanlar ziyaret etti. Tesbih namazı kılındıktan sonra etkinliklerimiz sahur vaktine kadar devam edecek" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz