Gaziemir'de "sosyal Market" Bayram Yaşatıyor

İZMİR (AA) - Güzelbahçe Belediyesine bağlı Yelki Semtevi bünyesinde hizmet veren "sosyal market", çalışmalarıyla ihtiyaç sahiplerine bayram yaşatıyor. 

İZMİR - Güzelbahçe Belediyesine bağlı Yelki Semtevi bünyesinde hizmet veren "sosyal market", çalışmalarıyla ihtiyaç sahiplerine bayram yaşatıyor. Gaziemir Belediye Başkanı Mustafa İnce, yaptığı yazılı açıklamada, kullanılabilecek durumdaki ev eşyası, araç-gereç ve kıyafetlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırma amacıyla 3 yıl önce hizmete açılan "sosyal marketten", bugüne kadar 4 binden fazla vatandaşa yardım imkanı sağlandığı belirtti. "Sosyal marketle", bağışta bulunan duyarlı vatandaşların, toplumsal dayanışma ve paylaşımın en güzel örneklerinden birini sergilediklerini ifade eden İnce, şunları kaydetti: "Kullanılabilecek durumda olan veya hiç kullanılmamış eşyaları ihtiyaç sahibine ulaştırıyoruz. Duyarlı yurttaşlarımızın katkılarıyla yapılan yardımların sonucunda sosyal marketimizden ihtiyacı olan yurttaşımız dilediği ürünü seçip alabiliyor. Sosyal projemize duyarlılık gösteren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyor ve yardımların devamını bekliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: