Gazikent, İstanbul’daki eğitimcilere yüksek lisans imkanı sunacak

Gazikent Üniversitesi ile İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü yüksek lisans eğitimi alanında işbirliği yaptı. İşbirliği çerçevesinde,...

Gazikent Üniversitesi ile İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü yüksek lisans eğitimi alanında işbirliği yaptı. İşbirliği çerçevesinde, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü mensupları ile birinci derece yakınları, Gazikent Üniversitesi’nde yüksek lisans programlarına kaydolabilecek.
İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Gazikent Üniversitesi ile imzaladıkları protokolle ilde resmi kurumlarda görev yapan tüm eğitimcilerin uygun imkânlar ile yüksek lisans eğitiminden yararlanabileceğini kaydetti. Yıldız, "Başarılı bir nesli oluşturacak olan eğitimcilerimizin; kendini geliştirmiş, alanına hâkim, çağın gerektirdiği donanımlara sahip öğretmenler olması günümüzün gereklerinden biridir. Bu amaçla da öğretmenlerimizi akademik kariyer yapmaları, meslekleri ile ilgili gelişmeleri takip etmeleri amacıyla yüksek lisans eğitim projesini geliştirdik." dedi.
Gazikent Üniversitesi Rektörü Prof. İbrahim Özdemir de, “Öğretmenlik mesleğinin öneminin güçlü bir şekilde kendini hissettirdiği günümüzde, bu öneme uygun adımlar atarak öğretmenlik mesleğini güçlendirmek, kişisel ve mesleki gelişimlerine yatırım yapmak bu ülkenin geleceğe yönelik en büyük zenginliği ve kazanımı olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz