Gaziler belediyeden mezar yeri istedi

Antalya’daki gaziler, yeni mezarlık alanlarından kendilerine yer ayrılmasını istedi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram...

Antalya’daki gaziler, yeni mezarlık alanlarından kendilerine yer ayrılmasını istedi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Özen, söz konusu talebi dikkate alacaklarını söyledi.
Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan çeşitli törenlerle 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulan törende gazilik belgesi almaya hak kazanan gazilere de belgelerini takdim edildi. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin sonunda Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyeleri, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Özen, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Zeynel Abidin Sezer ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.
Dernek Başkanı Sezer, bugünü kutlamaktaki amaçlarının gelecek nesle bir mesaj vermek olduğunu belirterek, “Vatan savunması yapan gençlerin gözü arkada kalmasın. Devletimiz bizlere sahip çıkıyor, gazilerle yakından ilgileniyor.” dedi.
Zeynel Abidin Sezer, Büyükşehir Belediyesi’nden yeni mezarlık alanından gazilere ayrı bir yer tahsis edilmesini de istedi.
Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Özen, yeni mezarlık alanının Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisinin yapıldığını, planlamada bu konuyu dikkate alacaklarını kaydederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak gazilerimize her konuda destek olmaya hazırız. Gazilerimizin bizim için ayrı bir yeri vardır.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz