Gaziler Günü

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, şehit ve gazilerin, gösterdikleri fedakarlıklarla milletin onur abidesi olduklarını bildirdi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, şehit ve gazilerin, gösterdikleri fedakarlıklarla milletin onur abidesi olduklarını bildirdi.

Canlı, 19 Eylül Şehit ve Gaziler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, vatanın bölünmez bütünlüğü, ulusun birlik ve beraberliği için üstün fedakarlılar gösteren kahraman gazilerin önünde saygıyla eğildiğini belirtti.

Şehit ve gazilerin, gösterdikleri fedakarlıkların milletin onur abidesi olduğunu ifade eden Canlı, şunları söyledi:

"Bu anlamlı günün ülkemizin her yerinde Gaziler Günü olarak anılması, bizlere büyük kahramanlarımıza karşı vefa borcu ve şükranlarımızı sunabilme imkanı vermiştir. Unutmamalıyız ki vatanımızın, milletimizin, devletimizin, bayrağımızın varlığını, dolayısıyla istiklal ve hürriyetimizi milletçe namus ve şerefle yaşıyor olmamızı şehit ve gazilerimize borçluyuz. Bağımsızlığımız için en büyük fedakarlığı gösteren şehit ve gazilerimiz bu kahramanlıkları ve asaletleriyle milletimizin onur abideleri olmuşlardır. Yüce Türk milletinin ebedi varlığını devam ettirmek, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek amacıyla ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: