Gaziler Günü

CHP İl Başkanı Devrim Kök, "Şehitlerimize, gazilerimize sahip çıkmak ne kadar görevimizse onların ailelerine sahip çıkmak da o kadar görevimiz

CHP İl Başkanı Devrim Kök, "Şehitlerimize, gazilerimize sahip çıkmak ne kadar görevimizse onların ailelerine sahip çıkmak da o kadar görevimiz olmalı" dedi.

Devrim Kök, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Gaziler Günü'nde gelen şehit ve gazi haberlerinden büyük üzüntü duyduklarını bildirdi. Şehit ve gazilerin kahramanlık ve fedakarlıklarının yerini hiçbir şeyin tutmayacağını vurgulayan Kök, açıklamasında, "Vatan sevgisiyle kahramanlığın ve fedakarlığın sembolleri olan, kendileriyle gurur ve onur duyduğumuz şehitlerimize, gazilerimize sahip çıkmak ne kadar görevimizse, onların ailelerine sahip çıkmak da o kadar görevimiz olmalı. Bu hem vatanseverliğin hem de tarihe karşı sorumluluğun bir gereğidir, bizler böyle inanıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Kök, Gaziler Günü dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları olmak üzere, şehit ve gazileri rahmet ve şükranla andıklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: