Gaziler İçin İki Bin Kişilik Helva Dağıtıldı

Denizli Belediyesi Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında 2 bin kişiye helva dağıttı.Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü,...

Denizli Belediyesi Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında 2 bin kişiye helva dağıttı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Gaziler Günü nedeniyle 2 bin kişilik helva hazırladı. Cuma namazı öncesinde ve sonrasında Yeni Cami önünde üç farklı yerde stant kurdu. Cemaate Denizli Belediyesi’nin Gaziler Günü nedeniyle hazırladığı halva dağıtıldı.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, gaziler ve şehitler için ne yapılsa az olduğunu belirterek, “Türk Milleti bu günde vatanı ve milleti uğrunda savaşıp şehit düşen, gazi olup memleketine geri döndükten sonra ebediyete intikal eden gazileri saygı ile yad etmeli, önlerinde saygıyla eğilmeli ve onları bu özel gününde unutmamalıdır. Bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize de sağlıklı uzun ömür diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: