Gaziler, Kızılay’ı Ziyaret Etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Salihli Şubesi Başkanı Nevzat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın...

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Salihli Şubesi Başkanı Nevzat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Kolları yöneticileri, Kızılay Şubesi’ne ziyarette bulundular.

Ziyaret hakkında hakkında bilgi veren Gaziler Derneği Salihli Şube Başkanı Aydın, “Kızılay Derneği Salihli Şubesi her zaman gazilerimizin yanında. Her iki dernek de iyi ilişkiler içerisinde. Birbirimizi sürekli ziyaret ederek çeşitli konular hakkında görüş alış verişinde bulunuyoruz. Bugün de Kızılay Şubesi’ni ziyaret ederek, Başkan Hüseyin Türkoğlu’na Atatürk tablosu hediye ettik” dedi.

Reklam
Reklam

Kızılay Şube Başkanı Türkoğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şube olarak Gazilerimizin her zaman elimizden geldiği ölçüde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: