Gaziler Ve Protokol Yemekte Buluştu

Kula Muharip Gaziler derneği üyeleri, Kulalı gazi ve şehit aileleri ile ilçe protokol üyelerini düzenlediği...

Kula Muharip Gaziler derneği üyeleri, Kulalı gazi ve şehit aileleri ile ilçe protokol üyelerini düzenlediği yemekte ağırladı.

Kula Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük başkanlığında dernek üyeleri , ilçe protokol üyelerine yemek verdi. Başkan Mehmet Çürük’ün ev sahipliği yaptığı yemeğe; Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, Kula Garnizon Komutanı Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Musa Özgül, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Erkan Enginar İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili Muharip Gaziler Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri, siyasi parti temsilcileri kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Kula lı gaziler, aileleri katıldı.

Reklam
Reklam

Şehit ve gazi ailelerimizi sadece yılın belli günlerinde değil, her zaman hatırlıyor ve destek oluyoruz diyen Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır; “Şehit yakınlarının ve gazilerin toplumsal hayatta her zaman baş tacı edilerek, layık oldukları saygı ve sevginin eksiksiz gösterilmesi gerekmektedir. Biz de ilçemizde üzerimize düşen görevi yerine getirerek, maddi, manevi ve sosyal anlamda her zaman yanlarında olarak sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Bu dileklerimle Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, gazilerimizin gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: