Gazilerden Başkan Keskin’e Ziyaret

Bursa Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği ile Bursa Muharip Gaziler Derneği üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı...

Bursa Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği ile Bursa Muharip Gaziler Derneği üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’i ziyaret etti.

Bursa Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Selami Soylu, özellikle Gökdere kapalı pazar yerindeki otoparkın tahsisini derneğe veren Keskin’e teşekkür etti. Başkan Keskin ise belediye olarak her zaman gazilerin yanında olduklarını söyledi. Keskin, şöyle konuştu: “Belediyecilik salt asfalt, yol yapmak gibi fiziki projelerden geçmez. Bizlerin desteği derneklerin ayakta durabilmeleri için önemli. Ben de yeğenimi şehit verdim. O yüzden şehit ailelerimizi çok iyi anlıyorum.”

Reklam
Reklam

Daha sonra Bursa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muzaffer Uyar ve dernek üyeleri ile görüşen Keskin, gazilerin Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü’nün tesislerinden faydalanabileceklerini söyledi.

Keskin, Kıbrıs Savaşı’nı anlatan 'Kutlu Yürekler' isimli kitabını üyelerine hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: