Gazilerden Orman İşletme Şefliği'ne Ziyaret

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde ?Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan beraberinde gaziler Hüseyin...

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde ?Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan beraberinde gaziler Hüseyin Dalgıç, İbrahim Çetintaş ile Mehmet Er Çerkezköy Orman İşletme Şefi Ekrem Ferhatoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğun memnuniyeti dile getirerek gazilere teşekkür eden Ekrem Ferhatoğlu “Onlar olmasaydı biz şu an olamazdık. Başımızın üstünde yeriniz var. Hoş geldiniz sefa getirdiniz.” Dedi. Rahatsızlığından dolayı ziyaretlerinin aksadığını belirten Hasan Hüseyin Yarlıgan “Bizler bu ziyaretlerimizle şan şerefle dolu tarihimizin unutulmamasını sağlamaya çalışıyoruz.” Diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gazilere yönelik projeleri olduğundan bahseden Ferhatoğlu, “Gazilerimiz için anlamlı işler yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle Pınarça’da evvelce atıl kalmış bir alanı gazilerimizin de desteğiyle ağaçlandıracağız. Biz bu alanların kurtarılmasını bir zamanlar vatanı kurtarmak için savaşan gazilerimizle beraber gerçekleştirmek istiyoruz. Bu alanlara istedikleri ağaçları dikebilecekler, isterlerse ağaçların verdiği ürünleri kazanca dönüştürüp derneğe de bir kaynak oluşturabilirler. Biz bu projelerimizi tüm derneklere uygun hale getirmeye çalışıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: