Gazinocu ortakların öldürüldüğü olayla ilgili 2 kişi tutuklandı

Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki bir gazinoda, yemek servisi yapılmadığı gerekçesiyle gazino sahibi tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla...

Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki bir gazinoda, yemek servisi yapılmadığı gerekçesiyle gazino sahibi tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan kişi ve arkadaşı emniyet güçlerine teslim oldu. Adliyeye çıkartılan 2 zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu.
Uzunkum köyündeki bir gazinoda 3 Eylül'de yemek servisi açılmadığı iddiasıyla iş yerinin ortağı Zülküf Fevzioğlu'nu tabancayla vurarak öldürdüğü ileri sürülen E.K. ile olay sırasında yanında bulunan arkadaşı O.G, polise teslim oldu.
İfadeleri alınmak üzere jandarmaya teslim edilen iki şüpheli, işlemleri tamamlandıktan sonra geniş güvenlik önlemleri altında Sapanca Adliyesi'ne sevk edildi. E.K. ve O.G., nöbetçi mahkemece tutuklandı. Jandarma yeleği giydirilerek adliyeden çıkarılan zanlılar, Ferizli L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.
Sapanca'nın Uzunkum köyünde Zülküf Fevzioğlu ile Ahmet Kaplan’ın ortak işlettiği gazinoya gelen E.K. ve O.G., kapanmak üzere oldukları gerekçesiyle yemek servisi açmayan garsonlarla tartışmış, gazinodan çıkartılan E.K. iddiaya göre, Zülküf Fevzioğlu'na tabancayla ateş ederek yaralamış, hastaneye kaldırılan Fevzioğlu, kurtarılamamıştı. Ortağının yaralandığı olaya tanıklık eden Ahmet Kaplan da kalp krizi hayatını kaybetmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz