Gazinoda kavga: 1 ölü 3 yaralı

Malatya'da, bir gazinoda çıkan kavgada bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kent merkezindeki eğlence merkezlerinin...

Malatya'da, bir gazinoda çıkan kavgada bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Kent merkezindeki eğlence merkezlerinin bulunduğu Cezmi Kartay Caddesi'nde meydana gelen olayda, gazino sahibi Deniz Çakır ile daha önce aralarında husumet bulunan kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine silah ve pompalı tüfeğin kullanıldığı kavgada işletme sahibi Deniz Çakır ile kardeşi Zülfü Çakır ve yeğeni Erhan Tok ile mutfakçı Mahmut Yağmur yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezi ve Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Başından yaralanan Deniz Çakır, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Olay sonrası çok sayıda polis ekibi olayın yaşandığı bölgeye gelerek güvenlik önlemi aldı. Olaydan sonra ticari taksi ile kaçtıkları öğrenilen şüphelileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri olaydan 2 saat sonra kaçan zanlıları kovalamaca sonucu yakaladı. Polis taksiden kaçmak isteyen şüphelilerden 2 kişiyi havaya ateş açarak yakalayıp etkisiz hale getirerek gözaltına alırken, firar eden diğer şüpheliler Ramazan D., Orhan D. ve Şahin D.’nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Birahanede yaşanan olayla ilgili aralarında silah kullandığı tespit edilen Emrah G.'nin de bulunduğu 11 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Olayın yaşandığı cadde üzerinde bulunan tüm eğlence merkezleri polis tarafından tahliye edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz