Gaziosmanpaşa'da "dur" İhtarına Uymayan Şüphelilerle Polis Arasında Çatışma: 1 Ölü, 1 Yaralı (3)

Haber-Kamera: Ali Kerem BENGİ-Sinan BİLGİLİ / İSTANBUL DHA Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu operasyonu sırasında devriye görevi yapan polisler, içinde iki kişinin

Haber-Kamera: Ali Kerem BENGİ-Sinan BİLGİLİ / İSTANBUL DHA
Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu operasyonu sırasında devriye görevi yapan polisler, içinde iki kişinin bulunduğu şüpheli bir aracı durdurmak istedi. 'Dur' ihtarına uymayan iki şüpheli araçla kaçmaya başladı. Bu sırada şüphelier kullandıkları araçla polis aracına da çarptı ancak kaçmaya devam etti.

Karlıtepe Mahallesi Kavaklı Sokağı'na kadar devam eden kovalamaca sırasında şüphelilerin polise ateş açması üzerine polis de şüphelilere ateşle karşılık verdi. Bir süre sonra aracın kurşun isabet eden tekerleklerinin patlaması sonucu araç durdu. Bölgeye Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı timlerin de bulunduğu çok sayıda destek ekip sevk edildi.

Reklam
Reklam

Araç durduktan sonra da devam eden çatışma sırasında bir şüpheli olay yerinde hayatını kaybetti, diğer şüpheli ise yaralandı. Yaralı şüpheli çevredeki bir hastaneye kaldırıldı. Polis olay yerinde ve şüphelilerin kullandığı araçta geniş çaplı inceleme yaptı. İncelemenin ardından ölü ele geçirilen şüphelinin cesedi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Görüntü dökümü:
-----------------
-Olay yerinden görüntü
-Polislerin incelemesi
-Şüphelilerin aracı
-Yerde yatan ceset
-Aracın patlamış lastikleri
-Yerdeki cesedin incelenmesi
-Ambulansa konup adli tıpa götürülmesi
-Şüphelilerin kullandığı aracın kaldırılması -Genel ve detaylar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: