Gazipaşa ilçesinde ‘Vaveyla’ oyunu sahne aldı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Can Yunuslar Derneği, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle program düzenledi. Programda Fatih Sanat...

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Can Yunuslar Derneği, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle program düzenledi. Programda Fatih Sanat Merkezi Tiyatro ekibi 'Vaveyla' isimli tiyatro oyununu sahneledi.

Gazipaşa Düğün Sarayı'nda düzenlenen programa Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Kahyalar Belde Belediye Başkanı Tevfik Karav, Yazı İşleri Müdürü Ferit Altürk, Gazipaşa İlçe Müftüsü Ahmet Bayer, Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Çınar, AK Parti İlçe Başkanı M.Bahattin Akşit ve Gazipaşalı vatandaşlar katıldı. Can Yunuslar Derneği Tiyatro'ya gelen misafirlere 40 hadisli gül hediye etti.

Reklam
Reklam

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra Kur-an’ı Kerim okunmasıyla başladı. Can Yunuslar Derneği'nin gönüllü bayan üyelerince Hz. Muhammed (sav)'e hediye edilmek üzere iki aylık bir süreç içinde okunan 10 bin Salâvat-ı Şerif'in ve bin 52 adet hatimin hatim duası yapıldı. Hatimin duasını Gazipaşa İlçe Müftüsü Ahmet Bayer yaptı. Hatim duasından sonra Fatih Sanat Merkezi Tiyatro ekibi komedi-dram türündeki ‘Vaveyla’ oyununu sahneledi.

Can Yunuslar Derneği Başkanı Durmuş Köse, dernek olarak ilçede 2002 yılından bugüne kadar her türlü faaliyetlerle ilçe halkının yanında olduklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz