Gazlıgöl'de doluluk oranı yüzde 100

Afyonkarahisar Belediyesi'nin şirketi YÜNTAŞ AŞ tarafından işletilen Gazlıgöl Kaplıcaları'nda doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı. ...

Afyonkarahisar Belediyesi'nin şirketi YÜNTAŞ AŞ tarafından işletilen Gazlıgöl Kaplıcaları'nda doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı.
Kış döneminin girmesiyle birlikte Gazlıgöl Kaplıcası'nın fiyatlarında ciddi oranda indirime gidildi. İndirimi fırsat bilen vatandaşlar şifalı sularıyla dünyaca ünlü Gazlıgöl Kaplıcası'na akın etti. Kurban Bayramı öncesi yüzde yüz doluluk oranına ulaşan kaplıcanın tüm villa ve odaları bayram boyunca da rezerve edildi.
Kaplıca İşletme Müdürü Mustafa Dener, kaplıcaya gelen konukları en iyi şekilde ağırladıklarını söyledi. Gazlıgöl Kaplıcası'nda yapılan yeniliklerin ardından ciddi oranda tanıtım çalışması gerçekleştirdiklerini anlatan Dener, yenilenen internet sitesinin ve tanıtım kataloglarının kaplıcaya olan ilginin artmasında büyük etkisi olduğunu ifade etti.
Dener, müşterilerin villalarda yapılan yenilik ve verilen hizmetten memnun kaldıklarını ifade ettiklerini anlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz