Gazlıgöl'de Jeotermal Isıtma Ve Kullanım Suyu Projesi

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) izleme uzmanı Dr. Meltem Dil Şahin başkanlığındaki ekip, İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl beldesinde jeotermal ısıtma ve

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) izleme uzmanı Dr. Meltem Dil Şahin başkanlığındaki ekip, İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl beldesinde jeotermal ısıtma ve kullanım suyu projesi hakkında inceleme yaptı.

Gazlıgöl Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gazlıgöl Belediye Başkanı Selahattin Keskin, ilçeye gelen Dr. Şahin'e projenin uygulama alanlarını tanıttı.

Proje kapsamında yapılacak termal su toplama havuzu, reenjeksiyon havuzu, jeotermal ısıtma ve kullanım suyu hattı, elektrik ve otomasyon sistemleri alanlarını inceleyen Dr. Şahin ve beraberindekiler, projenin uygulanacağı alanı fotoğraflarını çekti.

Reklam
Reklam

İncelemeyle uygulama sürecine geçildiği bildirilen 1 milyon 386 bin lira tutarındaki projeye, ZEKA'nın yüzde 50 hibe desteği sağlayacağı belirtildi.

Muhabir: Burak Aydın / Serdar Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: