"Gazze'ye İlaç Ol" Kampanyası

Konya'da Özel Model Ortaokulu öğrencileri, Gazze'de yaşanan ilaç sıkıntısına çare olmak için İHH-AYDER işbirliğiyle "Gazze'ye İlaç Ol" kermesi düzenledi.

Konya'da Özel Model Ortaokulu öğrencileri, Gazze'de yaşanan ilaç sıkıntısına çare olmak için İHH-AYDER işbirliğiyle "Gazze'ye İlaç Ol" kermesi düzenledi. Okul öğrencilerinin başlattığı kermese, veliler ve öğretmenler de katkı sağladı. Yiyecek ve el yapımı ürünlerin satıldığı kermesten elde edilen gelir, İHH-AYDER aracılığıyla Gazze'ye gönderildi. Okul Müdürü İrfan Bayrakçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin Gazze'de yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmadığını söyledi. Mağdurlarla dayanışma içerisinde olmanın, eğitimin bir parçası olduğunu belirten Bayrakçı, şunları kaydetti: "Öğrencilerimiz, ambargo ve çeşitli nedenlerle büyük sıkıntı yaşayan Gazze halkına ilaç yardımı yapmak için kermes düzenledi. Okulumuzda gerçekleşen bu etkinlikten elde edilen gelir, İHH-AYDER aracılığıyla Gazze'ye ilaç olacak. Veren el, alan elden üstündür. Niyetimiz; ihtiyaç sahiplerine kol kanat germek, yarası olana da merhem olabilmektir. Amacımız; öğrencilerin gönüllerine yardımseverlik duygusunu yerleştirebilmektir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: