G.Birliği'nde Bülent Korkmaz sesleri!

Gençlerbirliği'nde yönetim tarafından görevine son verilmek istenen teknik direktör Reinhard Stumpf, gitmek istemiyor. Başkent ekibinin başına 4 hafta önce Kasımpaşa maçıyla geçen Reinhard Stumpf'un Ankaraspor yenilgisinin ardından görevine son verilmek istenmesi, kırmızı-siyahlı kulüpte yeni bir sorunun yaşanmasına neden oldu.

Gençlerbirliği'nin karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetme isteğini, mukavelede olmamasına rağmen tazminat isteyerek reddeden Alman teknik adamla anlaşma sağlayamayan yöneticiler, ortaya çıkan sorunu teknik direktörün menajeri aracılığıyla çözmeye çalışıyor.

Reklam
Reklam

Öte yandan, görev yaptığı 4 haftada takımının toplam 4 puan kazanmasının ardından görevine son verilmek istenen Stumpf ile anlaşma sağlanması ve sözleşmenin feshedilmesinin ardından yöneticilerin takımın başına Bülent Korkmaz'ı getirmek istediği ve Korkmaz ile her konuda anlaşmaya vardıkları öğrenildi.

Kırmızı-siyahlı yöneticilerin takımın başına getirmeyi planladıkları Bülent Korkmaz ile hafta içinde sözleşme imzalamayı planladıkları da iddia edildi.

10 HAFTADA 9 PUAN
Lige üst sıraları hedefleyerek teknik direktör Fuat Çapa ile başlayan ve ilk 5 hafta sonunda 5 puan toplayan Gençlerbirliği'nde kötü gidişe 'dur' demek isteyen yöneticiler, Çapa'nın görevine 5. haftanın ardından son verdi.

7. haftada Kasımpaşa ile oynanan maç öncesinde göreve getirdikleri Alman teknik direktör Stumpf ile 4 haftada 4 puan elde eden Gençlerbirliği yöneticileri, geçen hafta sonu Ankaraspor ile oynadıkları ve 2-0 yenildikleri karşılaşmanın ardından, Stumpf ile de yollarını ayırmaya karar verdi.

Gençlerbirliği'nin, ligde geride kalan 10 haftanın ardından elde ettiği 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgiyle birlikte toplam 9 puanı bulunuyor.

Reklam
Reklam