GBK'nin Menüsü Yenilendi

Gourment Burger Kitchen (GBK), menüsüne yeni seçenekler ekledi.

Birbirinden leziz hamburgerleri, iştah kabartan sosları, tadına doyulmaz salataları ve enfes tatlılarıyla baş döndüren GBK (Gourment Burger Kitchen), menüsüne yeni seçenekler ekledi.

Kalitesi ve güvenilirliğiyle dünya çapında ün kazanan GBK, başlangıç menüsünü; füme acı kırmızıbiberli mayonez ile sunulan pane tavuk dilimleri, acı kırmızıbiber sosu ile sunulan kızarmış tavuk kanatları ile zenginleştirdi. Salata severler için birçok alternatif sunan GBK'nın, mantarlı etli salatası ile keçi peynirli salatası da diğerleri gibi alışkanlık yaratacak.

Reklam
Reklam

Kat kat hamburgeri ve özel soslarıyla vazgeçilmez bir deneyim yaşatan GBK, Classic Chicken ve Indian Chicken ile tavuk burger severleri 2 özel tatla buluşturuyor. Ayrıca spesiyal burger seçeneklerine Smokey Sausage'i ekleyen GBK'nın bu yeni lezzeti; Frankfurter sosis, patates, fume hardal sos ve yeşillikten oluşuyor.

Yemek sonrası tatlı molası vermek isteyenlere, dondurmalı pay, limonlu tart, beyaz çikolatalı mousse ve çikolatalı mousse kek seçeneklerini de ekleyen GBK'nın yepyeni lezzetleri Kanyon'da…

Kanyon Alışveriş Merkezi

Gourment Burger Kitchen (GBK)

0(212) 353 03 23