Gebizli Mahallesi'ne Türkiye'nin En Büyük Kültür Merkezi Yapılacak

Gebizli Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Mahalle sınırları içinde Türkiye'nin en büyük kültür merkezini

Gebizli Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Mahalle sınırları içinde Türkiye'nin en büyük kültür merkezini yapacağız" dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Mahalle sohbetleri" kapsamında Gebizli Mahallesi sakinleriyle buluştu. Belediye meclis üyeleri Tevhide Öztürk, Yılmaz Altın, Ali Er'in de yar aldığı toplantıda konuşan Başkan Evcilmen, Zeytinköy'ün 3 mahallesinden biri olan Gebizli Mahallesi'ne 2009 seçimlerinden bu yana 12 kilometre stabilize yol açtıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Evcilmen, mahallede 10 kilometre asfalt ve 6 kilometre kaldırım yaptıklarını belirterek, "Mahalle sınırları içinde Türkiye'nin en büyük kültür merkezini yapacağız. Bölgenin pazar ihtiyacını karşılamak için yakın zamanda çok fonksiyonlu kapalı pazarın temelini atacağız. Kültür merkezi ve kapalı pazar, bölge esnafı ve vatandaşlara istihdam sağlayacak. Bölgenin gelişmesi için bütün olanaklarımızı seferber ettik" dedi.

Gebizli Mahalle muhtarı Kenan Akbaba ise Başkan Evcilmen'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Toplantının sonunda Başkan Evcilmen, mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: