Gebze Belediye Başkanı Köşker'den Mahalle Ziyareti

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Barış Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Barış Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Köşker, burada yaptığı konuşmada, Gebze'yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeye çalıştıklarını belirterek, 3 buçuk yılda 10 yıllık hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Vatandaştan aldıkları güç ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisindeki çalışmalarıyla Gebze'yi hizmetle donattıklarını dile getiren Köşker, Barış Mahallesi'nin de modern yaşam alanları ve parklarla donatılmış modern bir mahalle olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Köşker, Tatlıkuyu ve Barış Mahallesi'nin kullanacağı modern kapalı pazar yerinin çalışmalarının başladığını anlatarak, artık mahalle sakinlerinin modern pazar yerinden alışveriş yapacağını ifade etti.

Gebze'nin her yerine eşit oranda hizmet vermek üzere yola çıktıklarını vurgulayan Köşker, şunları kaydetti:

"Atıl vaziyette olan Gebze Kent Meydanı'nı en kısa sürede tamamlayarak kentin hizmetine sunduk. Gebzelilerin buluşma adresi Gebze Kent Meydanı ile kentimiz 7 gün 24 saat yaşayan bir şehir haline geldi. Bununla da yetinmedik. Görüntü kirliliğine neden olan trafoları yıktık ve yerlerine mini semt meydanları yaptık. Bu hizmetimiz Gebze'ye Altın Karınca Belediyecilik Ödülü kazandırdı. 100 yıllık Gebze Belediyesi tarihinde 50 park yapılmışken, 3 buçuk yıllık hizmet dönemimizde kentimizi 55 yeni park ve bahçeyle donattık. Çehresi hızla değişen ve gelişen Gebze, modern ve daha yaşanabilir marka bir kente dönüşüyor."

Muhabir: Şahin Oktay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: