Gebze Belediyesi Arapçeşme’ye Yeni Park Yapıyor

Gebze Arapçeşme Mahallesi’nde bulunan Şehit Şaban Töngel Parkı baştan aşağıya yenileniyor.Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler...

Gebze Arapçeşme Mahallesi’nde bulunan Şehit Şaban Töngel Parkı baştan aşağıya yenileniyor.

Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları yerinde denetlemek üzere parka gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz da eşlik etti. Arapçeşme Mahallesi’nde atıl vaziyette bulunan parkın yenilenerek vatandaşların hizmetine açılması talimatı veren Başkan Köşker, çalışmaları yerinde inceledi.

3 bin 700 metrekare açık alan üzerinde kurulu bulunan Şaban Töngel Parkı için özel olarak projede muhtar evi, kafeterya, süs havuzları, fitness aletleri, kamelya, yürüyüş parkuru ve spor aktivite alanı yer alıyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Şehit Şaban Töngel Parkı’nda incelemelerde bulunan parkı merkezi konumu nedeniyle, vatandaşların aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri bir dinlenme alanı şeklinde yeniden düzenlediklerini belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Kentimizin her mahallesinde ve dört bir yanında; vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri dinlence mekan ve park çalışmalarına devam ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Arapçeşme Mahallemizde bulunan şehit kardeşimiz Şaban Töngel’in adının yaşatıldığı parkımızı yeni baştan revize ederek, mahallemize yakışır bir güzellikte hemşerilerimizin hizmetine açacağız. İçerisinde muhtarlık hizmet binası, kafeteryası, spor alanlarıyla her türlü ihtiyacın düşünülerek projesinin hazırlandığı parkımız, mahalle sakinlerimizin bir araya gelme ve dinlenme mekanı olacak” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Köşker’e çalışmalarından ve mahalleye hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Muhtar Remzi Kandaz, “Değerli başkanımıza mahallemize hizmetlerinden ötürü, vatandaşlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Arapçeşme Mahallemiz, Gebze’mizde başkanımız tarafından başlatılan değişim ve gelişimden nasibini alıyor. Kendisine ve ekibine bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: