Gebze Gençlik Caddesi Genişletildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kış aylarında altyapısını tamamladığı cadde ve yollarda havaların ısınmasıyla birlikte asfaltlama çalışmalarına...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kış aylarında altyapısını tamamladığı cadde ve yollarda havaların ısınmasıyla birlikte asfaltlama çalışmalarına başladı. Gebze Gençlik caddesindeki altyapı çalışmalarını sonlandıran Büyükşehir Belediyesi caddeyi genişleterek modern bir hale getirdi.

İmar planında 24 metre olarak görülen Gençlik Caddesi, 14 metresi yol 5'er metresi de kaldırım olmak üzere geniş bir şekilde yeniden yapılandırdı. Sonbaharda asfalt çalışmaları tamamlanan yolda parke ve bordürlerin uygulandığı kaldırım çalışmaları sürdürülüyor.

Reklam
Reklam

750 Metre uzunluğunda olan Gençlik Caddesi'nde 7 bin 500 metrekare parke ve bin 500 metre bordür kullanılacak. Caddeye 3 bin 780 ton asfalt serildi. Kaldırım ve bordür çalışmalarından sonra Gençlik Caddesi'ne aşınma tabakası asfaltI atılarak yol çizgileri çizilecektir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: