Gebze Gençlik Caddesinde Asfaltlama Çalışmaları Tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’deki yatırımlarına devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Gebze...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’deki yatırımlarına devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Gebze Kent Merkezini sanayi bölgesine bağlayan Gençlik Caddesi’nde çalışmalarını tamamladı.

Kent merkezini güneyden kuzeye bağlayan caddenin son etabı asfaltlanarak tamamlandı. Yaklaşık olarak 1750 metrelik yolun son 750 metrelik kısmı kamulaştırma işlemleri devam ettiği için daha önce tamamlanamamıştı.

İmar planlarında 24 metre olan yol son çalışmalar ile imar planına uygun hale getirildi. 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 4 şerit olarak tamamlanan yolun kaldırım düzenlemeleri de yapılarak 5’er metrelik yaya yürüyüş aksları oluşturuldu. Kaldırımlarda mineral yüzeyli parke kullanıldı. Engelli vatandaşlar için rampalar ve özel doku yüzeyli taşlar kullanıldı.

Reklam
Reklam

Ayrıca caddede elektrik hatları yer altına alınarak modern bir aydınlatma sistemi ile aydınlatıldı. Yine yol güvenliği sağlamak ve yol yapısının uzun ömürlü ve sağlam olması amacıyla yağmur suyu sistemi elden geçirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: