Gebze Kent Meydanı Çocuk Kahkahalarıyla Çınladı

Gebze Belediyesi tarafından 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde kurulan oyun parkurlarıyla adeta eğlence meydanına dönüşen Gebze...

Gebze Belediyesi tarafından 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde kurulan oyun parkurlarıyla adeta eğlence meydanına dönüşen Gebze Kent Meydanı 2 gün boyunca gönüllerince eğlenen çocukların kahkahalarıyla çınladı.

Gebze Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gebze Kent Meydanı’na kurulan ücretsiz oyun alanlarına aileleriyle birlikte gelen çocuklar keyifli ve eğlence dolu 2 gün geçirmiş oldu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla 23 Nisan’da çocuklara özel olarak tahsis edilen Gebze Kent Meydanı’na kurulan oyun parkurlarından 2 gün boyunca ücretsiz olarak yararlanan çocuklar, bayram coşkusunu kent merkezinde yaşadı.

Reklam
Reklam

Gebze Kent Meydanı’na kurulan tırmanma piramidi, dev aktiviteli kaydırak, atlıkarınca zıp zıp, canlı langırt, rodeo oyun makinesi ve engelli parkurunda gönüllerince eğlenen çocukları 2 gün boyunca yalnız bırakmayan ve onlara çeşitli hediyeler veren Başkan Köşker, "Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın bayram coşkusunu en güzel şekilde yaşayabilmeleri için Gebze Kent Meydanı’mızı 2 günlüğüne kendilerine tahsis ettik. Bu 2 gün boyunca, dünyanın en güzel sesi olan çocuk sesleri ve kahkahalarıyla meydanımız şenlendi. Evlatlarıyla meydanı dolduran ailelerimize ilgi ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

2 gün boyunca eğlence meydanına dönüşen Gebze Kent Meydanı’na adeta akın eden çocuklar ve aileleri Başkan Köşker’e teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: