Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yarın Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Projesi yapım çalışmalarını, havadan ve karadan inceleyecek.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yarın Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu hakkında bilgi alacak. Yine tekne ile Dilovası Kuzey Şantiyesi'nden Hersek Güney Şantiyesi'ne, buradan da kara yolu ile Altınova Şantiyesi'ne geçecek olan Arınç, daha sonra helikopter ile güzergahı havadan inceleyerek, Orhangazi ilçesine gidecek. Arınç, Orhangazi'den kara yolu ile gideceği Samanlı Tüneli'nde de incelemelerde bulunacak. Buradan kara yolu ile ilçe merkezine dönecek olan Arınç, bazı programlara katılmak üzere, helikopterle Bursa'ya geçecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz