Gebze'de Adliye Önünde Arbede

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde adliye önünde kimlik kontrolü yapan polis ekipleri ile buna karşı çıkan grup arasında arbede çıktı.

KOCAELİ - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde adliye önünde kimlik kontrolü yapan polis ekipleri ile buna karşı çıkan grup arasında arbede çıktı. Gebze Adliyesi'nde görülen bir dava nedeniyle adliye önünde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, adliyeye giren kişiler üzerinde kimlik kontrolü yaptı. Durumundan şüphelendikleri bir gruptan kimliklerini isteyen polis ekipleri ile bu kişiler arasında tartışma çıktı. Kimliklerini göstermek istemeyen gruptakilerle polis arasında yaşanan arbede sırasında iki kişinin bıçakla polise saldırmak istemesi üzerine bölgeye takviye polis ekibi istendi. Olay yerine gelen polis ekipleri, 4 şüpheliyi gözaltına alırken, diğer kişiler kaçtı. Polis ekipleri, kaçan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: