Gebze'de Kapalı Mezarlık Yoluna Tepki

Saadet Partisi Gebze İlçe teşkilatı, kapalı olan Pelitli köyündeki mezarlık yolunun imara açılmamasına tepki gösterdi.

Saadet Partisi Gebze İlçe teşkilatı, kapalı olan Pelitli köyündeki mezarlık yolunun imara açılmamasına tepki gösterdi.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Gebze Pelitli Köyü'ndeki mezarlık yolunun 3 ay içinde imara açılmadığı takdirde, "Mezarlık Yolunun Kullanıma Açılmasını Sağlama Derneği" kuracaklarını söyledi.

Mezarlık yolunun kapalı olması nedeniyle cenaze sahiplerinin ve cemaatin sıkıntıya düştüğünü, cenaze namazlarını uyarı ile kıldıklarını belirten Çelik, her cenaze namazından sonra imamın "Ey cemaat yeni mezarlık yolu kapalı olduğundan, mezarlığa köy içerisindeki eski yoldan gidilecektir" şeklinde açıklama yapmasından rahatsız olduklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Çelik, "Gebze belediyesi bu sıkıntıyı 3 ay içerisinde çözmediği taktirde, Saadet Partisi Gebze ilçe Başkanlığı olarak bu sıkıntıyı aşmak için 'Mezarlık Yolunun Kullanıma Açılmasını Sağlama Derneği' kuracağız" dedi.

Muhabir: İsa Turhan / Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: