Gebze'de Sergi Açılışı

GESMEK kursiyerlerinin ürünlerinden oluşan ‘Baharda Filizlenen Sanat’ isimli ebru, çiçek ressamlığı, cam-porselen ve çini süslemeciliği...

GESMEK kursiyerlerinin ürünlerinden oluşan ‘Baharda Filizlenen Sanat’ isimli ebru, çiçek ressamlığı, cam-porselen ve çini süslemeciliği ve resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Başkan Köşker, bir eğitim yuvası olan GESMEK’le gurur duyduklarını söyledi.

Gebze Belediyesi’nin ücretsiz, markalaşan eğitim hizmeti GESMEK’te kursiyerlerin ürettiği el işi göz nuru ürünler beğeniye çıkıyor. 62 farklı branşta 7’den 70’e Gebzelilere hobi ve meslek kazandıran GESMEK’te sergi heyecanı devam ediyor. Gebze Kent Meydanı sergi alanındaki ‘Baharda Filizlenen Sanat’ isimli ebru, çiçek ressamlığı, cam-porselen ve çini süslemeciliği ve resim sergisinin açılışı protokolün ve kursiyerlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra sergi açılışına belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Ahmet Kisbet, Başkan Köşker’in eşi Ragibe Hanım, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mücahit Sak, belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. 7 farklı branşta GESMEK kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı serginin açılışında selamlama konuşması yapan Başkan Köşker; bir eğitim yuvası olan GESMEK’le gurur duyduklarını söyledi.

“Günümüzde artık belediyeler hizmet etmekle yükümlü olduğu şehirlerin sadece altyapı, yol, park ve benzeri ihtiyaçlarını karşılamakla sorumlu değildir” diyen Başkan Köşker, “Belediyeler aynı zamanda şehrin sosyal, kültürel, sanatsal, ekonomik gelişmesine de birinci derecede önem vermek zorundadır. Gençlerine, çocuklarına, kadınlarına, yaşlılarına, engellilerine, velhasıl toplumun tüm kesimlerine, onları mutlu ve huzurlu kılacak bir şehir hayatı sunmak zorundadır.

Az sonra kursiyerlerimizin el emeği göz nuru ürünlerinden oluşan sergiyi gezeceğiz. 62 ayrı branşta öğrenim gören kursiyerlerimizin muhteşem ürünlerini inceleyeceğiz. Sergilerdeki ürünler gerçekten GESMEK’in ne denli kaliteli bir eğitim verdiğini bizlere bir kez daha gösterecek. Bu güzel ürünleri ortaya çıkaran kursiyerlerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. Selamlama konuşmasının ardından protokol üyeleri ve davetliler serginin açılış kurdelesini birlikte kesti. Sergiyi davetlilerle birlikte gezen Başkan Köşker, kurs hocalarından ürünler hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: