Gebze'de Vezneler Hafta Sonu Açık

Gebze Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, emlak ve çevre temizlik vergisi 2. Taksit ödemelerinin Kasım ayı...

Gebze Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, emlak ve çevre temizlik vergisi 2. Taksit ödemelerinin Kasım ayı sonunda sona ermesi dolayısıyla vatandaşlara kolaylık amacıyla hafta sonu vezneleri açık tutacak.

Gebze Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, emlak, çevre temizlik, ilan, reklam ve birikmiş vergi borçlarını ödemek isteyen vatandaşlar, 24-25 Kasım 2012 tarihlerinde belediye veznelerine gelerek ödemelerini yapabilecek.

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Gebze Belediyesi Binası içerisinde yer alan vezneler, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri sabah saat 08.00 ile akşam 17.00 arasında açık tutulacak.

Reklam
Reklam

Vatandaşların söz konusu vergi borçlarına ilişkin ödemeleri belediyenin tahsilat veznelerinden yapabileceğinin hatırlatıldığı açıklamada ayrıca; mükelleflerin ödemelerini 234845 nolu posta çeki hesabına ve TR43 0001 2009 4470 0005 000067 iban nolu belediye hesabına Halk Bankası Şubeleri'nden de ödeme yapabileceği kaydedildi. Bunun yanı sıra, vatandaşlar günün her saatinde www.gebze.bel.tr adresinden online olarak borç ödeme işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: