Gebze'de Yaz Spor Okulları Için Kayıtlar Başladı

Gebze Belediyesi'nce her yıl düzenlenen yaz spor okulları için kayıt başvurularının başladığı bildirildi.

Gebze Belediyesi'nce her yıl düzenlenen yaz spor okulları için kayıt başvurularının başladığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 18 branşta faaliyet gösterecek olan yaz spor okullarına kayıtların başladığı, 8 Haziran Cuma gününe kadar devam edeceği ve eğitimlere 11 Haziran Pazartesi günü başlanacağı belirtildi.

Kayıtların GESMEK Kurs Merkezi, Gebze Metin Oktay Stadı, Gebze Spor Salonu, Kroman Çelik İlköğretim Okulu Spor Salonu, Üstündağ İlköğretim Okulu Spor Salonu ile tüm halı sahalarda yapılabileceğine yer verilen açıklama, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Kayıt yaptırmak isteyen 1998-2007 doğumlu öğrencilerin nüfus cüzdanı fotokopisi, sağlık raporu ve ikametgah senedi ile kayıt yapması gerekmektedir. Çocuklarını yaz okullarına kaydetmek isteyen aileler Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 644 56 89 numaralı telefonundan ve 'www.gebze.bel.tr' internet adresinden bilgi alabilecekler."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: