Gebze'de zincirleme trafik kazası: 17 yaralı

Gebze'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 17 kişi yaralandı. 3 minibüsle bir yolcu otobüsünün karıştığı kazayı görüntülemeye giden bir gazeteci de kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre, plakası alınamayan ve olayın ardından kaçtığı belirtilen bir kamyonun sıkıştırması sonucu meydana geldiği iddia edilen kazada, aynı yöne giden ve isimleri öğrenilemeyen sürücülerin idaresindeki 34 SHV 03 ve 34 BHT 15 plakalı işçi servisi minibüsleri, 41 U 3777 plakalı İzmit- Gebze arasında çalışan yolcu minibüsü ve 34 PK 048 plakalı yolcu otobüsü birbirine girdi. Kazada işçiler Cemal Yılmaz, Aslan Yonca, Sıtkı U. Yaşar Kaya ve 13 kişi daha yaralandı.

Yaralılardan durumu ağır olan 1 kişi Kartal'a gönderilirken, diğerleri Gebze'deki Fatih Devlet Hastanesi, Darıca Devlet Hastanesi ve Özel Yüzyıl Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada olay yerine motosikletiyle gitmekte olan yerel bir gazetenin muhabiri Yakup Uzun, E-5 yan yolda başka bir araçla çarpışarak yaralandı. Motosikleti kullanılamayacak hale gelen Yakup Uzun, Özel Yüzyıl Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle E-5 Karayolu bir süre trafiğe kapandı.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: